Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тарифи на виробництво теплової енергії будуть приведені у відповідність з економічно обгрунтованими витратами

"Президент дав доручення чітко стежити, щоб домовленості по газу, підписані в Харкові, та вже реалізовані в економічній площині, дали людям реальну можливість відчути на своєму гаманці, що ціна на газ дійсно зменшилася. І якщо це не буде зменшення ціни на деякі послуги, то принаймні, це не призведе до підвищення вартості тепла і газу для населення.

Незважаючи на те, що мінімальна зарплата зростає, через те, що не буде підвищуватися ціна на газ, тарифи на тепло для Харкова рости не будуть, - заявив в ефірі програми "Зворотній зв'язок" председатлеь обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

- Така ж реальна можливість не збільшувати тарифи для населення є і в тих районах нашої області, де вони були економічно обгрунтовані. Там же, де тарифи складали 50-60% від реальної вартості, підприємство буде нести збитки, якщо тарифи не привести у відповідність. Але навіть там, де доведеться розглядати ситуацію зі збільшенням вартості тарифів, це буде невелике збільшення, поетапне і ціна буде перевірена усіма відповідними інстанціями".