Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У добру путь, випускники!

У добру путь, випускники!

У святковому заході День випускника-2010 настав кульмінаційний момент. З вітальними словами до всіх присутніх на площі Свободи випускникам, вчителям і батькам звернулися міністр освіти України Дмитро Табачник, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін та в.о.міського голови, секретар міської ради Геннадій Кернес.

"Дорогі друзі! Сьогодні і радісний, і хвилюючий день. Сьогодні наша громада дивиться, як швидко подорослішали ще 20 000 чудових, талановитих, красивих, розумних, здатних жителів нашого міста і області. Сьогодні хвилюючий день і для вас, і для ваших батьків і педагогів.

У добру путь, випускники! Хай береже вас Господь Бог! І куди б не закинула вас доля, якщо раптом вам доведеться жити поза рідного міста, знайте - Харків завжди буде чекати вас!",

- цими словами голова ХОДА Михайло Добкін висловив свої почуття не тільки як організатора великого свята, але і як його учасника, тому що в нинішньому році на площі Свободи серед випускників - дочка Михайла Марковича і син Геннадія Адольфовича.

Кращим випускникам-медалістам і кращим навчальним закладам Дмитро Табачник, Михайло Добкін і Геннадій Кернес вручили грамоти та цінні подарунки.