Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА Михайло Добкін провів у Краснограді особистий прийом громадян

Голова ХОДА Михайло Добкін провів у Краснограді особистий прийом громадян

Голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін провів у Краснограді особистий прийом громадян. На прийом записалися 3 людини.

Зокрема, сільський голова с.Наталине звернулася з проханням встановити дорожній знак, який би забороняв проїзд вантажних автомобілів через м.Красноград і с.Наталіне. Михайло Добкін узяв це питання на контроль і поставив завдання вирішити його на державному рівні.

Друге звернення було колективним і стосувалося водонапірної башти в с.Балки. Башта і мережі водопостачання існують в селі з 1936 р., тому проблема водопостачання стоїть у цьому селі дуже гостро. Голова ХОДА зазначив, що ініціюватиме розгляд питання про виділення з обласного бюджету 200 тис. грн. на найближчій сесії облради на рішення цього питання. Також Михайло Добкін дасть доручення профільному заступнику голови ХОДА Валентину Дулубу розробити програму обстеження водонапірних веж, тому що всі вони побудовані давно і їх потрібно привести в порядок.

Також до голови ХОДА звернувся учасник ліквідації аварії на ЧАЕС 1 категорії, інвалід війни 3 групи, який попросив сприяння в наданні кредиту для вирішення житлового питання для дітей, які проживають разом з батьком. Михайло Добкін узяв це питання на контроль, спільно з районною владою буде вивчена можливість вирішення цієї проблеми.