Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Губернатор оглянув Красноградську центральну районну лікарню

Губернатор оглянув Красноградську центральну районну лікарню

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідав Красноградську центральну районну лікарню, оглянув реанімаційний, хірургічний і гінекологічний блоки та ознайомився з матеріально-технічним оснащенням.

Серед першочергових завдань губернатор назвав ремонт в операційному блоці і виділення додатково двох машин швидкої допомоги, оскільки, за словами головного лікаря лікарні Олександра Колодяжного, наявних трьох автомобілів для обслуговування району недостатньо.
Михайло Добкін повідомив, що на закупівлю швидких допомог і установлення металопластикових вікон в операційній планується залучити позабюджетні кошти. Голова ХОДА відзначив високу кваліфікацію головлікаря ЦРЛ Олександра Колодяжного, і заявив, що такими кадрами не розкидаються.

Красноградська центральна районна лікарня є міжрайонним центром по наданню медичної допомоги жителям Красноградського, Кегичівського, Зачепилівського районів. Має хірургічне, гінекологічне, травматологічне, ЛОР, інфекційне, кардіологічне, урологічне педіатричне відділення. Нараховує 275 ліжок цілодобового перебування.