Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми відродимо галузь тваринництва та цукрове виробництво. Віталій Алексейчук

Ми відродимо галузь тваринництва та цукрове виробництво. Віталій Алексейчук

Про це 4 травня під час наради з керівниками сільгосппідприємств Коломацького району у районній державній адміністрації наголосив заступник голови Харківської облдержадміністрації з питань АПК Віталій Алексейчук.

Він також зазначив, що зараз ці галузі знаходяться у занедбаному стані, але підтримка держави та бажання самих товаровиробників зможе змінити ситуацію на краще. Так, з 1 серпня вступає у силу закон України відносно сівозмін, і керівникам слід особливо звернути увагу на цей закон.
Доповідаючи про стан посівів у Коломацькому районі, голова держадміністрації Володимир Мірошников зауважив, що зараз ситуація виправляється. Підприємства сіють зернову групу – кукурудзу, сою, а найближчим часом буде зроблена повна інвентаризація земель району, щоб визначити якість використання та стан оформлення земель.
Як повідомив заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук, у кінці травня буде проведена ще одна нарада з керівниками сільгосппідприємств. "Подібні наради ми будемо проводити щомісяця", - наголосив він.