Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Управління у справах сім’ї та молоді проводить обстеження умов оздоровлення дітей

28 квітня 2010 року управлінням у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації була проведена процедура розкриття пропозицій від учасників відкритих торгів на закупівлю послуг санаторіїв та інших оздоровчих закладів з відновлення здоров'я дітей за кошти обласного бюджету. Відповідно до попередньої оцінки пропозицій за чотирма лотами (послуги оздоровлення дітей на території Харківської області) були виділені 5 учасників, пропозиції яких можуть вважатися найбільш економічно обгрунтованими.

Для підтвердження необхідного рівня кваліфікації учасників (стан території, корпусів, умови розміщення, можливість відпочинку та оздоровлення дітей, проведення відповідних підготовчих робіт для відкриття) представники управління проводять виїзди за місцем розташування учасників для перевірки на відповідність інформації, зазначеної спільниками в їх тендерних пропозиціях.

Зокрема, сьогодні фахівці управління відвідають такі установи: оздоровчий табір "Берізка" (Золочівський р-н Харківської області); дитячий оздоровчий табір-база відпочинку "Діброва" (Харківський р-н, с. Липці); дочірнє підприємство "Клінічний санаторій "Курорт Березівські мінеральні води" ЗАТ Лікувально-оздоровчих закладів Профспілок України "Укрпрофоздоровниця" (Дергачівський р-н, с. Березівське).

Після проведення обстеження буде впроваджена детальна оцінка пропозиції та обрані переможці торгів, які будуть оздоровлювати дітей соціально незахищених категорій області в літній період 2010 року за кошти обласного бюджету.