Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вся Україна буде територією пріоритетного розвитку. Андрій Клюєв

Вся  Україна буде територією пріоритетного розвитку. Андрій Клюєв

За дорученням Президента України Віктора Януковича, новий звід законів України "Про систему оподаткування" має бути ухвалений до 10 липня поточного року. Одним з пунктів цього закону є відновлення роботи в державі території пріоритетного розвитку.  

«Це означає, що після ухвалення податкового кодексу вся територія України буде пріоритетною. У нас в кожній області є стагнуючі райони і міста, де необхідно вкладення інвестицій. Для тих підприємств, які створюють робочі місця, або модернізують своє виробництво, закуповують нові технології, нове обладнання передбачений великий перелік пільг з оподаткування. Цілий ряд пільг, який дає можливість активізувати інвестиційну діяльність на тій чи іншій території, дає можливість створювати нові робочі місця і модернізувати підприємства »,- зазначив під час свого робочого візиту до Харківської області Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.

Президент України у посланні українському народу одним з основних пунктів зазначив модернізацію економіки країни, створення нових робочих місць. Це той інструмент, за допомогою якого в регіони України, які цього найбільше вимагають, надійдуть інвестиції.