Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фахівці легкої промисловості - це люди, які роблять економіку нашої країни. Валентин Дулуб

Фахівці легкої промисловості - це люди, які роблять економіку нашої країни. Валентин Дулуб

У Малому залі харківської обласної державної адміністрації відбувся урочистий прийом на честь Дня працівників легкої промисловості. З професійним святом гостей привітав заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб.

«Ваша робота дуже багато значить для розвитку нашої економіки. І, безумовно, ми все це дуже добре розуміємо. Ми усвідомлюємо, яке величезне значення має такий багатогалузевий промисловий комплекс, як легка промисловість. Ця галузь об'єднує більше 12 тисяч висококласних фахівців, які сьогодні роблять економіку України », - зазначив у своєму вітальному слові Валентин Дулуб.

Також він підкреслив, що обласна влада і надалі докладатиме максимум зусиль для процвітання та розвитку галузі легкої промисловості на Харківщині.

До привітань заступника голови Харківської обласної державної адміністрації приєднався також заступник голови Харківської обласної ради Микола Тітов. Разом з Валентином Дулубом він вручив Почесні грамоти і Подяки обласної адміністрації та обласної ради співробітникам галузі, які досягли у роботі найбільших успіхів.