Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Головне при вирішенні кадрового питання – правонаступність поколінь. Василь Хома

Головне при вирішенні кадрового питання – правонаступність поколінь. Василь Хома

«Якщо відсутня правонаступність - втрачається передача досвіду, тому що немає живого спілкування, і новій людині досить важко професійно увійти в свою посаду і займатися справою», - таку точку зору на кадрові питання висловив під час ефіру програми обласного державного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник голови ХОДА – керівник апарату Василь Хома.  

Саме з такою проблемою зіткнулися працівники апарату ХОДА – після виходу у відставку попереднього керівництва було досить складно підібрати новий склад, оскільки був дуже низький рівень кадрового резерву саме через відсутність правонаступності і кадровий резерв формувався досить формально.

«Ми в короткий термін сформували діючий кадровий резерв. Зараз вже погоджені всі заступники голів райдержадміністрацій, найближчим часом вони будуть призначені. У більшості районів сьогодні вже є досить фахові склад і команда, здатні працювати над завданнями, які ставить і голова ХОДА, і Президент у своїй програмі «Україна для людей», - підкреслив Василь Васильович.