Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Якщо ставити легкі цілі та завдання, не досягнеш серйозного успіху. Михайло Добкін

Якщо ставити легкі цілі та завдання, не досягнеш серйозного успіху. Михайло Добкін

"Всі завдання, поставлені перед нашою державою в Посланні Президента до народу України, дуже амбітні, але цілком реальні.Тому що всі вони - це результат роботи регіональних комітетів економічних реформ, це пропозиції, висунуті вченими, спеціалістами в різних сферах народного господарства, для реалізації і проведення економічних перетворень в масштабах всієї країни",- так під час ефіру програми обласного державного радіо «Зворотний зв'язок» голова ХОДА Михайло Добкін оцінив майбутню роботу нашої країни щодо виходу зі складної економічної ситуації.

«Якщо ставити легкі цілі та завдання, не досягнеш серйозного успіху. Ще за часів свого прем’єрства Віктор Янукович демонстрував здатність об'єднувати людей і вирішувати серйозні поставлені завдання. Упевнений, що на посаді Президента, коли вже консолідовані основні політичні сили і збудована чітка вертикаль влади, крок за кроком ми прийдемо до єдиної мети - наведемо порядок у власному домі, підвищимо добробут людей, щоб все менше людей залишалося за межею бідності.


Цьому сприятиме зростання внутрішнього валового продукту, економіки, підйом виробництва і через усі ці фактори, створення нових робочих місць, завоювання нових зовнішніх ринків», - підкреслив Михайло Добкін.