Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася зустріч Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні

Відбулася зустріч Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні паном Лі Тернером, який прибув до Харкова з дводенним візитом, щоб ознайомитися з економічним, науково-технічним та освітньо-культурним потенціалом регіону.

Підчас зустрічі сторони обговорили проблеми інвестиційного клімату в Харківській області та Україні в цілому, а також перспективи співпраці між Харківщиною та Великобританією.

Як підкреслив в розмові з паном Тернером Михайло Добкін, в Харківській області вже зроблено ряд конкретних кроків для покращення інвестиційного клімату.

«Ми розуміємо, що говорити про серйозні інвестиції, про присутність на Харківщині серйозних зарубіжних компаній не має сенсу, якщо не буде елементарних умов – сучасного аеропорту, можливості авіасполучення між Харковом і європейськими країнами. В цьому плані ми провели вже велику робота, яка зараз вже знаходиться на завершальному етапі», - сказав голова облдержадміністрації.

«Інвестиційний клімат для бізнесу – це надзвичайно важливо не тільки на загальнонаціональному, але і на регіональному рівні. І мені сказали, що тут у вас в Харкові вже є хороший клімат для інвестицій», - повідомив у свою чергу пан Посол.

Після зустрічі з Михайлом Добкіним пан Лі Тернер відвідає кілька промислових підприємств та освітніх закладів області, а також зустрінеться з керівництвом міста.