Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школярі Харківщини взяли участь в фізкультурно-патріотичному фестивалі

Школярі Харківщини взяли участь в фізкультурно-патріотичному фестивалі

22 травня 2010 року в м. Харкові на базі Харківської державної зооветеринарної академії відбувся обласний етап Всеукраїнського фізкультурно – патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт – 2010" серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, в якому взяли участь 24 команди міст та районів області.  

Школярі показали свої здібності у змаганнях з човникового бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків через скакалку протягом 30 сек., перетягування канату, в естафеті та в мистецьких конкурсах фестивалю: конкурс знавців історії козацтва "Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе" та презентації команди: "Не хилися, червоно калино, - маєш білий цвіт. Не журися, славна України, маєш добрий рід".


Переможцями змагань стали:

у конкурсі історії українського козацтва - 1 місце – Богодухівський район; 2 місце – Кегичівський район; 3 місце – Дергачівський район;

у конкурсі презентація команди - 1 місце – Куп’янський район; 2 місце – Богодухівський район; 3 місце – Дергачівський район.

Абсолютними переможцями фестивалю стали:

по першій групі - 1 місце – Золочівський район; 2 місце – Куп’янський район; 3 місце – Богодухівський район.


Абсолютні переможці – команда учнів Золочівського району – отримали сертифікат на право представляти Харківщину на Всеукраїнському турі змагань.