Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Захисники Харківщини отримали 4 авто екстреної допомоги та мобільний лазнево-пральний комплекс

Захисники Харківщини отримали 4 авто екстреної допомоги та мобільний лазнево-пральний комплекс

Допомога надійшла від благодійних фондів «Даруй Добро» та «Віатор».

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що такі автомобілі допоможуть українським військовим евакуювати поранених з першої лінії бойових дій.

Також передали мобільний лазнево-пральний комплекс, що вкрай необхідний особливо тим воїнам, які наразі перебувають на передових позиціях.

«Ми постійно збираємо потреби від військових, які передаємо нашим волонтерським організаціям. І щойно приходить потрібна допомога, то відразу спрямовуємо її на позиції», – зазначив Олег Синєгубов.

Три карети швидкої допомоги та лазнево-пральний комплекс передав благодійний фонд «Даруй Добро», координатором проєктів якого є Анатолій Русецький – депутат Харківської обласної ради, наразі він також служить у ЗСУ. Окрім цього від фонду захисники отримали квадрокоптери з тепловізором, генератори і теплові гармати.

«Благодійний фонд «Даруй Добро» входить до складу хабу, який працює з початку війни. За допомогою цього хабу вже передано на потреби ЗСУ понад 110 автівок різного типу і класу. Також фонд займається передачею «пташок» для наших військових», – розповів Анатолій Русецький.

Перший заступник начальника Харківської РВА Володимир Усов у співпраці з благодійним фондом «Віатор» допомогли отримати ще одну автівку екстреної медичної допомоги для військових.

«Ця машина надійшла з Великої Британії для евакуації поранених. Наші пісочинські волонтери з благодійного фонду «Віатор», зокрема, Максим Онищенко та Іван Гоєнко, передають автівку відразу військовим у користування. Вона обладнана підйомником, лебідкою і взагалі всім, що потрібно для порятунку поранених», – сказав Володимир Усов.

Більше фото дивіться за посиланням.