Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для дітей та молоді стартує ХІІ Міжнародний конкурс «Сяйво Еллади»

Для дітей та молоді стартує ХІІ Міжнародний конкурс «Сяйво Еллади»

Громадська організація «Харківське міське товариство греків "Геліос"» запрошує юних митців до участі у ХІІ Міжнародному конкурсі «Сяйво Еллади» на найкращий художній твір серед дітей та молоді.

Роботи приймаються з 1 березня до 1 жовтня 2023 року. Наприкінці жовтня за підсумками конкурсу будуть оголошені переможці. 30 жовтня заплановано проведення виставки робіт переможців.

«Цей проєкт створено не тільки з метою популяризації культурної та історичної спадщини українського народу на тлі подій, що відбуваються в Україні, а також з міркувань про майбутнє покоління, якому потрібно бути готовим до мирного існування і увійти в нього у здоровому психоемоційному стані. І в цьому важливу роль відіграє образотворче мистецтво, яке здійснює доволі потужний вплив у своїй арт-терапевтичній діяльності», – зазначили організатори.

До участі у конкурсі запрошуються учні художніх шкіл, шкіл мистецтв, юні художники, студенти художніх училищ, коледжів, закладів вищої освіти культури і мистецтв з України та інших країн світу від 6 до 25 років.

Вся інформація буде висвітлюватися на сторінках Facebook Харківського художнього музею та громадської організації «Харківське міське товариство греків «Геліос».

Для додаткової інформації звертайтеся за номером: 067 424 64 65 (Дзюбенко Поліна Олександрівна). Також щодо заявок та виконаних робіт пишіть на e-mail: padzubenko@ukr.net.

Детальніше про конкурс також читайте за посиланням.