Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цифрове видавництво Експертус надає інформаційну підтримку підприємствам та установам на деокупованих територіях

Цифрове видавництво Експертус надає інформаційну підтримку підприємствам та установам на деокупованих територіях

Відновлення повноцінного цивільного життя на деокупованих українських територіях – один з пріоритетних напрямків сьогодення. І хоча левову частку цього завдання покладає на себе саме держава, проте і відповідальний бізнес не залишається осторонь.

Цифрове видавництво Експертус надає безкоштовний доступ до своїх електронних журналів та експертних систем закладам освіти, охорони здоров'я, бюджетним установам та підприємствам усіх форм власності на деокупованих територіях нашої держави.

«В цей складний для нашої країни час повномасштабного російського вторгнення ми хочемо зробити свій внесок тим, що ми вміємо і знаємо найкраще, –  розповідає генеральний директор видавництва Експертус Артем Тепляков. – Тож ми надаємо безкоштовний доступ до наших спеціалізованих видань та експертно-правових системам організаціям усіх форм власності на деокупованих територіях. Впевнений, що наші продукти допоможуть якнайшвидше увійти в робочий режим бухгалтерам, працівникам кадрових служб, спеціалістам із держзакупівель, фахівцям охорони праці, керівникам медичних закладів та освітніх установ».

Наразі програма безкоштовного доступу до електроних видань та систем видавництва Експертус доступна юридичним особам, які зареєстровані в  Волчанському, Куп’янському та Ізюмському районах Харківщини, а також в Херсонській області. В майбутньому планується її масштабування на усі деокуповані українські території.

Довідково. Цифрове видавництв Експертус - український видавець експертно-правових систем та спеціалізованих видань. Команда компанії з 1998 року надає фахівцям експертні матеріали, практичні поради, приклади практичного застосування законодавства тощо. Також видавництво пропонує курси підвищення кваліфікації та семінари.

Для отримання безкоштовного доступу до потрібного вам електронного журналу або експертно-правової системи, заповніть форму за посиланням.