Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На тимчасово окупованих територіях рф створює «живі щити»

На тимчасово окупованих територіях рф створює «живі щити»

Жителі ще недеокупованих українських міст та селищ, в тому числі на Харківщині, опинилися в заручниках російських терористів та місцевих колабарантів.

Намагаючись закріпитися на українській землі, ворог використовує усі засоби. Крім створення своїх окупаційних адміністрацій, проведення паспортизації та спроб провести псевдо-референдуми, росія використовую місцевих мешканців, в якості прикриття, так званих  «живих щитів».

Ворог розміщує військову техніку та особовий склад біля житлових будинків, штучно створює величезні черги з автомобілів на блокпостах. Крім того піддає загрозі життя дітей, організовуючи їх офлайн-навчання в школах. Все це вкотре підтверджує, що росія - це держава терорист, яка не нехтує воєнним злочинами.
 
Звертаємося до людей , які опинилися на тимчасово окупованих територіях! Захистить своїх дітей, та не дозоляйте їм навчатися офлайн. Перебувайте подалі від місць скупчення ворожої техніки та військових. А також знайдіть можливості виїхати з тимчасово окупованих територій. Бережіть себе та своїх рідних!

Теги