Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині деокуповано вже більше 40 населених пунктів - Синєгубов

На Харківщині деокуповано вже більше 40 населених пунктів - Синєгубов

Начальник ХОВА Олег Синєгубов наголосив, що напередодні 200-денної межі військової агресії рф проти Харківської області та всього українського народу тривають контрнаступальні дії.

Як він зазначив в інтерв'ю виданню "Думка", на Харківському напрямку є певний успіх. 

"У нас звільнена значна частина наших територій Чугуївського району, Куп’янського і Балаклійського районів. Наші підрозділи зайшли до Куп'янська, триває звільнення населених пунктів Ізюмського району", - сказав Олег Синєгубов.

Як прокоментував начальник Харківської ОВА, ці населені пункти визначаються вже десятками. На сьогодні це більше 40 населених пунктів.

"Але насправді їх значно більше, ми просто цю цифру проголошувати не можемо, враховуючи інтереси військової операції наших Збройних Сил, яка наразі триває. А загалом на півночі, північно-східному напрямку наші Збройній Сили свої позиції тримають. Їх постійно намагається атакувати ворог, намагається прорвати, атакує з усіх видів озброєння. Це і ракетні удари, і реактивні системи залпового вогню, і ствольна артилерія, це авіаудари по наших позиціях", - наголосив очільник області.