Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відновлено газопостачання жителям Дергачів і близько 3 тисячам харків'ян

Відновлено газопостачання жителям Дергачів і близько 3 тисячам харків'ян

Фахівці "Харківгазу" та "Харківміськгазу" продовжують ремонтувати мережі, що були пошкоджені внаслідок обстрілів військами рф.

Як повідомили в Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА, на сьогодні вдалося відновити газопостачання в Дергачах. Також газовики провели ремонт раніше пошкоджених комунікацій у двох селах громади.

"Після ворожих обстрілів була призупинена робота одного з газорегуляторних пунктів Дергачівської громади. Спеціалістам "Харківгазу" вдалось зберегти газопостачання споживачам шляхом оперативного перепідключення системи", - зазначили в Департаменті.

Крім цього за декілька діб фахівці АТ «Харківміськгаз» поновили газопостачання ще близько 3 тисячам споживачів у Харкові.

За даними Департаменту ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА, наразі без газу залишаються мешканці районів, де тривають активні бойові дії, що ускладнює проведення відновлювальних робіт. Зокрема, ворог вщент знищив декілька об’єктів критичної інфраструктури.

"Перш, ніж повністю поновити газопостачання, фахівцям необхідно провести великий комплекс робіт з відбудови ціх споруд. Ситуацію ускладнюють безперервні обстріли та неможливість проїхати до місць пошкодження", - зауважили в Департаменті.

У «Харківміськгазі» просять споживачів, які тимчасово залишилися без газопостачання, набратися терпіння. І запевняють, що зроблять усе можливе для якнайшвидшого проведення ремонтно-відновлювальних робіт щойно ситуація буде стабільною.