Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2022-й для Харківщини стане роком змін завдяки програмі Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», – Синєгубов

2022-й для Харківщини стане роком змін завдяки програмі Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», – Синєгубов

Це заявив голова ХОДА Олег Синєгубов 11 лютого під час Конгресу місцевих та регіональних влад.

«Якісних доріг в області стане ще більше, у дітей з'явиться більше сучасних комфортних умов для здобуття якісної освіти, а лікарі і пацієнти отримають нові медичні заклади європейського рівня», – зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, серед найбільш глобальних об’єктів медичної сфери – продовження реконструкції Обласної дитячої клінічної лікарні та комплексна реконструкція Обласної клінічної лікарні.

«Амбітний проєкт – "Зелений каркас".  Усі паркові зони Харкова будуть об’єднані в одну мережу зеленими коридорами, пішохідних і велосипедних доріжок. Це дозволить Харкову стати ще привабливішим та комфортнішим», – наголосив голова Харківської ОДА.

Зокрема, на першому етапі реалізації цього проєкту планується реконструкція Журавлівського гідропарку. Далі – будівництво океанаріуму в зоні водяного світу «Харківський зоопарк» та «Льодової арени».

Нагадаємо, сьогодні в Харкові проходив Конгрес місцевих та регіональних влад, одним з питань якого була Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».