Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Каразінський університет відзначає 217-річчя

Каразінський університет відзначає 217-річчя

В урочистому прийомі з нагоди річниці заснування ХНУ імені В.Н. Каразіна взяли участь Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет і голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Вітаючи колектив і студентів університету, Сергій Шкарлет відзначив наполегливу й самовіддану працю, що притаманна каразінцям.

«Університетський слоган "Класика, що випереджує час" - це є уособлення в короткому реченні всіх тих засад, які притаманні каразінцям: студентам, викладачам, всьому колективу, - сказав Міністр освіти і науки. - Це університет світового рівня, який довів це наполегливою працею людей, науковими результатами».

Олег Синєгубов запевнив, що Харківська обласна державна адміністрація за підтримки профільного Міністерства завжди буде надійним партнером університету й реалізує ще немало спільних проектів.

«Сьогодні заклад  має лідерські позиції, підтверджуючи статус Харківщини як освітньої столиці. Університет стратегічний не лише для області, але й для всієї країни. Адже маємо акумулювати найталановитіших, - сказав голова ХОДА. - У сфері освіти великий виклик - не наздоганяти, а йти попереду. Переконаний, що керівництво і весь науковий колектив гідно із цим викликом впоралися. Що підтверджують успішні випускники у всьому світі».

Під час урочистостей Олег Синєгубов вручив почесні грамоти ХОДА за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм і компетентність та з нагоди 217-ї річниці відкриття університету:

ГРОМОВІЙ Ірині Олександрівні – начальнику відділу методичної та акредитаційної роботи Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна;

ІВАНОВІЙ Наталії Валентинівні – директору культурно-просвітницького центру сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна;

ПЛЕТНЬОВУ Василю Максимовичу – інженеру 1 категорії Навчально-наукового інституту «Фізико-технічний факультет» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна;

СУХОВУ Володимиру Миколайовичу – доценту закладу вищої освіти кафедри експериментальної фізики фізичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, кандидата фізико-математичних наук;

ТРЕТЯК Вікторії Павлівні – професору закладу вищої освіти кафедри управління та адміністрування Навчально-наукового інституту «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, доктора економічних наук, доцента.