Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні найважливіше – затвердити програми на наступний рік – Скакун

Сьогодні найважливіше – затвердити програми на наступний рік – Скакун

Про це під час чергової сесії 21 грудня заявив керівник ХОДА Олександр Скакун.

«Сьогодні перед нами стоїть дуже важливе завдання – розглянути питання затвердження програм, які в наступному році дозволять нам злагоджено працювати у всіх сферах життєдіяльності нашої з вами області. Найважливіше питання – це затвердження Програми про обласний бюджет Харківської області на 2022 рік. У програму увійшло фінансування всіх важливих напрямів для ефективного функціонування регіону», – сказав Олександр Скакун. 

Також він відзначив, що не менш важливим питанням є затвердження Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2022 рік.

«Під час складання програми враховані всі позиції, надані депутатами та постійними комісіями обласної ради, – наголосив очільник ХОДА. – Також головна роль відводиться сьогодні затвердженню програми "Цифрова трансформація" Харківської області на 2022-2024 роки як чинника сучасності, актуальності та необхідності модернізації усіх процесів, які забезпечують діяльність області». 

Крім того, одним з найактуальніших рішень Олександр Скакун назвав затвердження Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Харківської області на період до 2023 року.