Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуївському ліцеї №7 проводять капітальний ремонт покрівлі

У Чугуївському ліцеї №7 проводять капітальний ремонт покрівлі

Роботи проходять у межах Урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».

Заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам зазначив, що будівельні роботи стартували у листопаді 2021 року. А до кінця поточного року мають повністю закінчити ремонт. 

«Будівельники вже демонтували стару покрівлю, змонтували нову стропильну систему, перекрили її гідробар’єром. Днями укладатиметься металочерепиця. Паралельно з цим утеплюють дах, здійснюють монтаж системи освітлення та влаштовують стелю за типом армстронг», – розповів Михайло Харнам.

За даними Чугуївської міської ради, загальна вартість ремонту становить 10 млн 339 тис. 452 грн. На його реалізацію Чугуїв отримав субвенцію з державного бюджету у розмірі 8 млн 271 тис. 562 грн, співфінансування з бюджету громади затверджено в розмірі 2 млн 67 тис. 89 грн. 

«Ремонт покрівлі є відправним стартом в створенні безпечного та комфортного середовища для кожного учня та вчителя. У найближчих планах територіальної громади – утеплення фасаду, реконструкція харчоблоку, облаштування території та спортивного майданчика», – підкреслив Михайло Харнам.

Разом із Чугуєвом переможцями проєкту за програмою  «Спроможна школа для кращих результатів» стали школи Первомайської, Балаклійської та Красноградської громад, які також в листопаді розпочали роботи.