Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року дорогу Дергачі-П’ятихатки відновили за мінімальний термін

Цього року дорогу Дергачі-П’ятихатки відновили за мінімальний термін

Капітальний ремонт автодороги С211017, що з’єднує Дергачі, Черкаську Лозову та Харків, проходив у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загальна довжина повністю відновленої дороги – 9,7 км. Як повідомили в ДП «Дороги Харківщини», ремонт пройшов у максимально короткий термін – у березні роботи стартували, а на 1 травня вже були завершені. 

«Ця дорога є особливо важливою, вона з'єднує великі населені пункти, де мешкає більше ніж 15 тис. осіб, - розповів директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко. - Було повністю відновлено основу покриття автомобільної дороги, зроблено 2 шари асфальтобетонної суміші. Окремо приділили увагу безпеці дорожнього руху: відновили дорожню розмітку, бар'єрне огородження, дорожні знаки у місцях, де це було потрібно, освітлення тощо».

За словами Ігоря Турченка, капітальний ремонт цієї дороги дозволив водіям швидше доїжджати з Дергачів до Харкова, а також частково розвантажив рух державною дорогою «Київ-Харків-Довжанський» на відрізку від П’ятихаток до повороту на Малу Данилівку.