Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відзначили кращих працівників сільського господарства

На Харківщині відзначили кращих працівників сільського господарства

Урочистий захід відбувся 26 листопада за участю керівника ХОДА Олександра Скакуна та голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко.

Нагороди з нагоди Дня працівників сільського господарства отримали 30 осіб. Олександр Скакун привітав аграріїв та побажав їм наснаги для подальшої роботи.

За словами директора Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Сергія Прокопченка, сьогодні привітали найкращих працівників господарств.

«Ми хотіли відзначити працівників з різних сфер: тваринництва, рослинництва, переробки і зберігання тощо, – зазначив Сергій Прокопченко. – Спільно з облрадою вручили почесні грамоти, а також передали відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства. Загалом кожен район надавав свої пропозиції тих, хто є найбільш передовим і соціально-орієнтованим, зокрема, виробникам. Ми радіємо, що бізнес та влада співпрацюють. Це дозволяє розбудовувати сільську місцевість».

До присутніх з вітальним словом також звернувся генеральний директор приватного сільськогосподарського підприємства імені Фрунзе Іван Глянь.

«Сьогодні відзначаємо кращих фахівців. Хочеться побажати, щоб це продовжувалося і далі, щоб ми змогли підняти наш обласний ресурс. В області ми маємо перші показники з виробництва молока, м’яса, зерна, соняшника. Це дуже приємно, адже це гроші і для трударів, і для підприємств, і податки для держави та області, що дозволяє розвиватися», - сказав Іван Глянь.

Список нагороджених відзнаками від Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Список нагороджених Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради.