Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

У середу, 24 листопада, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік відвідає пункти Команди підтримки «Дії» у Харкові.

Під час робочого візиту Мстислав Банік разом з т. в. о. директора Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської ОДА Артемом Ткаченком перевірить роботу пункту Команди підтримки «Дії» та проведе брифінг на території цих пунктів. Він розповість про мету створення пунктів офлайн-допомоги, зручність отримання СOVID-сертифікатів у «Дії» та відповість на нагальні запитання ЗМІ. Мстислав Банік відвідає центр «Дія.Бізнес», де також можна отримати підтримку щодо СOVID-сертифікатів у Дії.

Підход до ЗМІ: 

- 15:45 – пункт Команди підтримки «Дії» в Харкові (Майдан Свободи, 6, ХНУ імені В.Н. Каразіна (північний корпус);

Нагадаємо, що команда Міністерства цифрової трансформації України спільно з регіональними командами цифровізації України відкриває офлайн-пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів в областях країни. Мстислав Банік особисто відвідає пункти Команди підтримки «Дії» у Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Волинській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.

Проєкт запуску пунктів Команди підтримки «Дії» по всій Україні  реалізований Мінцифрою спільно з регіональними командами цифровізації України за допомоги «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки «Дія»), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції, та за підтримки Програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

У разі виникнення додаткових запитань звертатися до Олесі Діденко, комунікаційного менеджера проєкту «Дія» за номером +38 096 752 62 63.