Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кожен метр державного кордону України на території Харківщини охороняється чітко – Скакун

Кожен метр державного кордону України на території Харківщини охороняється чітко – Скакун

16 листопада керівник ХОДА Олександр Скакун разом із начальником Харківського прикордонного загону Олегом Ковальчуком здійснив обліт усієї протяжності державного кордону України в Харківській області.

Також очільник облдержадміністрації провів робочу нараду з командирами підрозділів державної прикордонної служби та Збройних сил України.

«Зараз маємо не дуже просту ситуацію на деяких ділянках державного кордону України. Тому ми сьогодні з командиром Харківського прикордонного загону паном Ковальчуком облетіли весь кордон України на території Харківської області. Ми проговорили деякі питання щодо вірогідних критичних ситуацій на кордоні. Знаємо, як їх відпрацьовувати, що робити», - пояснив Олександр Скакун.

Він відзначив, що на цей момент ситуація на державному кордоні на території Харківського регіону – спокійна.

«Можу твердо сказати, що кожен метр державного кордону України на території Харківської області – те, що я побачив – охороняється дуже чітко», - оцінив керівник ХОДА.

При цьому він зазначив, що керівництво області продовжить координувати зусилля щодо охорони кордону з прикордонниками та силовим блоком.

«Завтра я ініціюю велику нараду з силовим блоком Харківської області, де ми проговоримо проблемні питання та виробимо дорожню карту - як ми будемо діяти в тих чи інших ситуаціях – кризових, критичних ситуаціях сьогодення. Для того, щоб регіон жив спокійним життям, і ми виконували завдання Президента України, які пов’язані з безпекою в Харківському регіоні», - пояснив Олександр Скакун.