Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Лозівщині завершують два проєкти Програми Президента «Велике будівництво»

На Лозівщині завершують два проєкти Програми Президента «Велике будівництво»

Заступник голови ХОДА Михайло Харнам 11 листопада здійснив робочу поїздку до Лозівського району.

Так, у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» виконуються ремонтні роботи у КП  «Близнюківська центральна районна лікарня» та в Лозівському міському Палаці культури.

«У лікарні завдяки капітальному ремонту вже практично закінчено всі фасадні роботи та благоустрій території. У будівлі триває шпаклювання стін та стелі», - сказав Михайло Харнам.

Робітники відновлюють сходові марші та готують ліфтову шахту до встановлення ліфта, укладають керамічну плитку. Уже підготовлено приміщення під комп’ютерний томограф.

Окрім цього, були замінені всі інженерні комунікації, вікна та двері, облаштовано підвал під архів та вентиляцію. Також на території лікарні ремонтується харчоблок.

У Лозівському міському Палаці культури завершують фасадні і вуличні бетонні роботи, зокрема, з тильної сторони приміщення укладаються сходи, встановлюються пандуси. До того ж допрацьовується підйомник для маломобільних груп та прокладається трубопровід до пожежних резервуарів.

«Нагадаю, що завдяки Президентській Програмі у Палаці культури також було зроблено мембранне покриття покрівлі, утеплення і гідроізоляція фундаменту, замінені двері», - зазначив Михайло Харнам.