Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорозі Полтава – Красноград влаштовано 5,2 км вирівнювального шару з асфальтобетону

На дорозі Полтава – Красноград влаштовано 5,2 км вирівнювального шару з асфальтобетону

Поточний середній ремонт ділянки траси Р-11 проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що роботи ведуться на 7-ми кілометрах ділянки дороги Полтава – Красноград км 45+136 – км 52+112 (від кордону з Полтавською областю до примикання дороги М-18 у м. Красноград) в межах Харківської області.

«Станом на 10 листопада на об’єкті виконано розпушення старого дорожнього покриття  – 6 км, влаштування шарів основи з щебенево-піщаної суміші – 5,5 км, влаштування вирівнювального шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші – 5,2 км», - зазначили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Також паралельно виконуються земельні роботи, встановлюють бордюри та заїзні кишені.

Після цього дорожники влаштують верхній шар асфальтобетону та проведуть інші передбачені проєктом роботи.

Так, 4 жовтня розпочали роботи із розпушення старого дорожнього покриття, а також  влаштували шари основи з щебенево-піщаної суміші з основного проїзду дороги.

«6 жовтня бригада стала до робіт з влаштування вирівнювального шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші», - сказали в САД у Харківській області.