Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для громадських активістів Харківщини проведуть семінар-тренінг

Для громадських активістів Харківщини проведуть семінар-тренінг

Захід, присвячений темі інформаційно-комунікаційної діяльності національно-культурних товариств, відбудеться 11 листопада о 13:00.

Семінар-тренінг проведе управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації обласної державної адміністрації.

У програмі навчання за такими темами: управління іміджем громадського об’єднання, визначення його цільової аудиторії та основних каналів комунікації, інструменти створення іміджевої упаковки та комунікаційних повідомлень, складання комунікаційної стратегії та контент-плану інформаційно-комунікаційної кампанії.

До участі в онлайн-семінарі на платформі ZOOM організатори запрошують не лише активістів національно-культурних товариств області, але й представників громадських рад при органах державної влади, неурядових організацій різного спрямування.  

Навчання організоване в межах виконання обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2026 роки за рахунок коштів обласного бюджету.

Підключитися можна за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/86412551460?pwd=TEQvUjRaSWNhVHNMM0x6djFoZU5OQT09

Ідентифікатор конференції: 864 1255 1460.

Код доступу: 033510.