Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівники культури і майстри народного мистецтва отримали відзнаки ХОДА

Працівники культури і майстри народного мистецтва отримали відзнаки ХОДА

Урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбувся 9 листопада.

У нагородженні взяв участь заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк.

«Питання культури – дуже важливе, це невід’ємна складова будь-якої нації, це самоідентифікація, це розвиток та історія. З задоволенням хочу привітати з вашим професійним святом. Ви старанно працюєте, незважаючи на важкість часів через коронавірусну пандемію. Адже люди мають знати свою історію, культурну спадщину. Нам сьогодні все це дуже потрібно. Бажаю вам сил і натхнення, самореалізації, креативних власних ідей, а головне – здоров’я», – сказав Михайло Черняк.

Почесну грамоту, зокрема, отримав колектив Департаменту культури і туризму ХОДА.

«Колектив нашого департаменту співпрацює з усіма підвідомчими організаціями: 26 установ – це і театри, і музеї, і бібліотеки, і ансамблі, і організаційно-методичні центри. Вони в свою чергу співпрацюють з усіма районами і наразі 56 територіальних громад направляють їхню діяльність, консультують і створюють новий культурний продукт в області. Дуже вдячна обласній державні адміністрації за відзнаку нашої діяльності, бо це дійсно робота всієї команди. Ми працюємо щоденно і це дає результат», – зазначила директорка Департаменту культури і туризму ХОДА Людмила Терещенко.

Також до присутніх з вітальним словом звернулася директорка обласного комунального закладу «Харківський театр для дітей та юнацтва» Тетяна Цвілая, якій вручили подяку.

«Багато в світі відомих не лише українців, а й харків’ян, які зробили великий вклад у розвиток культури. Хочеться сьогодні всім подякувати за складну працю і привітати зі святом», - зауважила Тетяна Цвілая.

Повний перелік нагороджених