Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Харнам відвідав об’єкти «Великого будівництва» в Ізюмському та Чугуївському районах

Михайло Харнам відвідав об’єкти «Великого будівництва» в Ізюмському та Чугуївському районах

Заступник голови ХОДА ознайомився із ходом капремонту Ізюмського ліцею №2, Балаклійського спорткомплексу «Вимпел» та будівництва нового сучасного ФОКу в Чугуєві.

«До кінця поточного року вже залишилось мало часу, а встигнути потрібно багато. В зазначені терміни потрібно завершити певні будівельні роботи на соціально значущих об’єктах для нашого регіону. Об’єктах, які ремонтуються та будуються в межах президентської програми «Велике будівництво». В межах робочого візиту побачив, що на всіх трьох об’єктах робота кипить, і це радує», - зазначив Михайло Харнам.

Як повідомив заступник голови ХОДА, в Ізюмському ліцеї №2 вже практично утеплена будівля ззовні - це площа майже 2500 тис. кв. м. Розпочато фарбування стін. На харчоблоці та спортзалі закінчується ремонт покрівлі.

За словами Михайла Харнама, ремонт спорткомплексу «Вимпел» в Балаклії теж йде за планом. Завершуються фасадні роботи, встановлені вікна та міжкімнатні двері, триває процес з оздоблення стін. Підведено всі інженерні комунікації. Йде укладка плитки в санвузлах та душових кімнатах, а також в приміщенні, де буде басейн. У спортзалі йде підготовка стін для шпаклювання.

На ФОК у Чугуєві здійснюється благоустрій території, ведуться внутрішні роботи. За тиждень в планах запустити опалення.

«Сподіваюсь, що до Нового року цей будівельний об’єкт буде завершено повністю, що стане гарним подарунком для місцевих мешканців та громади до свята», - сказав Михайло Харнам.