Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У спорткомплексі «Вимпел» у Балаклії завершують утеплювати фасад

У спорткомплексі «Вимпел» у Балаклії завершують утеплювати фасад

Ремонт спорткомплексу проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Наразі будівельники вже встановили вікна та двері всередині приміщення, також ведуться роботи з укладання плитки.

Як зазначив Балаклійський міський голова Іван Столбовий, реконструкція цього спорткомплексу має велике значення для всієї Балаклійської громади. Під час першої черги будівництва у спорткомплексі мають відновити басейн.

«Більше 11 років у нашому місті, яке нараховує 30 тисяч мешканців, не працював басейн. Хоча діяла спортивна зала. Приємно відзначити, що вже підтверджено другу і третю чергу будівництва, під час якої відновлять боксерську і фітнес-зали. Тобто ми повністю добудуємо спорткомплекс у наступному році за кошти у межах Програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"», - сказав Іван Столбовий.

Також він додав, що проєкт з реконструкції розробили ще 3 роки тому, але відтоді він зазнавав деяких корегувань.

«На сьогодні це головна спортивна споруда не тільки нашого міста, а й усієї громади. Раніше, коли працював плавальний басейн, з кожного куточка району підвозили сюди дітей і з ними проводили відповідні спортивні змагання. Це був центр усієї спортивної роботи і в літній, і в зимовий періоди», - прокоментував Балаклійський міський голова.

Слова голови громади підтверджує місцева жителька Уляна Грищенко. Жінка розповіла, що раніше басейн відвідувала її донька, а зараз на відкриття вже чекає онук. 

«Ми не можемо дочекатися відкриття. У мене сюди і син ходив на бокс та боротьбу, і донька займалася плаванням. А зараз уже онук підростає. Теж хочемо його віддати на бокс. Дуже раді, що в нас є такий Палац спорту: він був, є і буде», - поділилася враженнями Уляна Грищенко.

Більше фото.