Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Чугуївщині реалізують 3 проєкти в межах «Великого будівництва»

На Чугуївщині реалізують 3 проєкти в межах «Великого будівництва»

Про це повідомив заступник Чугуївського міського голови Костянтин Бармін.

Як він зазначив, у 2021 році в Чугуєві провели капітальний ремонт приймального відділення центральної районної лікарні у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

«На сьогодні там роботи всі виконано та триває процес здачі в експлуатацію, – зазначив Костянтин Бармін. – Також на території міста проходить реконструкція пішохідного мосту над дорогою Київ – Харків – Довжанський. Це теж такий вагомий для нашого міста об’єкт, бо він сполучає дві частини міста: центральну та мікрорайон Зачугівка, де мешкає приблизно 5 тисяч населення».

На мосту залишилося зробити лише освітлення. Окрім встановлення вуличних ліхтарів, також планують прикрасити міст декоративним освітленням. За проєктом було повністю зібрано нову споруду, адже міст побудували ще у 1984 році і відтоді капітально не ремонтували.

Ще один цьогорічний об’єкт Програми Президента «Велике будівництво» - фізкультурно-оздоровчий комплекс у Чугуєві. Наразі там утеплюють купол, здійснюють благоустрій та готуються до внутрішніх робіт. За планом, закінчити це будівництво мають до кінця поточного року.