Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На пішохідному мосту в Чугуєві планують обладнати оглядовий майданчик

На пішохідному мосту в Чугуєві планують обладнати оглядовий майданчик

Реконструкція мостової споруди проходить у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Роботи на шляхопроводі уже перебувають на фінішному етапі. За інформацією бригадира Дмитра Расторгуя, зараз працюють над огородженням мосту.

«Тут повністю провели демонтаж старого мосту і з нуля побудували новий на буронабивних палях. Паля має глибину від 8 до 16 метрів. Конструкція міцна і надійна», - зазначив Дмитро Расторгуй.

Бригадир наголосив, що роботи на об’єкті розпочалися у квітні, а закінчити їх повинні до кінця жовтня. Також до цього часу мають встановити ліхтарі та світлодіодні лампи, щоб освітити і прикрасити міст.

«Уже залишилося зробити асфальт і освітлення. Під час будівництва використовували залізобетон і металоконструкції. Наприклад, металоконструкції виготовлялися на заводі в Дніпрі, а все інше ми тут самі майструємо», - розповів Дмитро Расторгуй.

У Чугуївській міській раді також розповіли про наміри встановити тротуари і лавки та облаштувати в межах моста оглядовий майданчик.

Окрім цього, заступник Чугуївського міського голови Костянтин Бармін сказав, що пішохідний міст – це не єдиний проєкт, який реалізується на Чугуївщині в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«На сьогодні на території Чугуєва у нас уже є два закінчені об’єкти – це реконструкція автомобільного мосту на трасі Чугуїв – Мілове і фактично завершені роботи у приймальному відділенні нашої центральної лікарні. Ще тривають роботи з будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу. Наразі там у розпалі роботи з благоустрою, а також відбувається внутрішнє оздоблення комплексу», - додав Костянтин Бармін.

Більше фото.