Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Балаклії відбувся семінар-тренінг «Побудова партнерських відносин у громадах»

У Балаклії відбувся семінар-тренінг «Побудова партнерських відносин у громадах»

Захід пройшов 30 вересня у межах виконання обласної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021-2026 роки.

У ході семінару його учасники - представники Управління внутрішньої політики Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОДА, інститутів громадянського суспільства, фахівці районної державної адміністрації та місцевого самоврядування Ізюмського району - обговорили фактори ефективної комунікації в громаді, відкритість і прозорість органів місцевого самоврядування, форми і методи партисипативної демократії на місцевому рівні.

Заступниця директора Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОДА – начальниця Управління внутрішньої політики Наталя Касютіна підкреслила важливість проведення подібних заходів з представниками громадськості задля ефективного подальшого співробітництва у межах реалізації обласної програми.

«Цей семінар-тренінг сприятиме активізації інститутів громадянського суспільства, членів територіальних громад до формування та реалізації державної політики на регіональному рівні, вирішення питань місцевого значення у співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування», - підсумувала Наталя Касютіна.

Це перший захід із запланованого циклу, протягом 2021 - початку 2022 року в кожному районі області планується провести такий семінар.