Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Конкурентною перевагою Харківщини є промисловість» - Олександр Скакун

«Конкурентною перевагою Харківщини є промисловість» - Олександр Скакун

Керівник Харківської ОДА разом із Віцепрем’єр-міністром України Олегом Уруським і промисловцями регіону бере участь у форумі «Авіафор-2021» у Словаччині.

Захід відбувається на базі словацького МЗС у Братиславі. У межах форуму проходить низка зустрічей промисловців, які представляють авіабудівну та аерокосмічну галузі двох країн. 
Коментуючи хід форуму, Олександр Скакун відзначив, що «зацікавленість в українських можливостях і потужностях висока». 

«Для мене абсолютно очевидно, що конкурентною перевагою Харківщини є промисловість. А одним із найбільш перспективних її напрямків – аероспейс, - зауважив очільник облдержадміністрації. - Потенціал значний. Але не використовується, як це можливо й потрібно. Щоб це все зрушити з місця, потрібні інвестиції, ринки збуту та врешті «свіжа кров» та сучасні ідеї, які трансформують потенціал у результат». 

Олександр Скакун повідомив, що спільно з керівниками підприємств аероспейсу Харківщини Харківська ОДА розробляє різні варіанти участі наших підприємств галузі в масштабних світових та європейських проєктах. 

«Подібних проєктів вистачає. Але до українських підприємств «приглядаються». Чим більше будемо презентувати себе – тим швидшим буде процес», - наголосив керівник ХОДА.

Теги