Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині провели заходи до Дня фізичної культури і спорту України

На Харківщині провели заходи до Дня фізичної культури і спорту України

Заходи проходили з 4 по 11 вересня на всій території області.

Так, 4 вересня в Харкові на спортивному комплексі «Зірка» пройшли Всеукраїнські змагання зі змішаних єдиноборств ММА серед представників Збройних Сил України та інших військових формувань з нагоди Дня фізичної культури і спорту України. Участь у змаганнях взяли приблизно 1000 осіб.

9 вересня на легкоатлетичному стадіоні «Динамо» відбулися урочисті заходи «Дня відкритих дверей» і «Олімпійський урок», присвячені Дню фізичної культури і спорту України. У заході взяли участь начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Костянтин Ананченко, перший заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України Віталій Кириленко, учасники Олімпійських ігор та ветерани спорту. З показовими виступами перед глядачами і почесними гостями виступили спортсмени КСДЮШОР «Динамо» відділень спортивної гімнастики, боксу, тхеквондо ВТФ та дзюдо. У заході взяли участь понад 250 осіб.

«З 6 по 9 вересня в Харківський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28, Харківський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №92, Харківський загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №105 та у Красноградській міській територіальній громаді пройшли спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту України за участю 1000 осіб», - зазначили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

Також 9 вересня у місті Дергачі пройшли спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, де взяли участь 200 осіб.

Окрім цього, 11 вересня пройшов відбірковий етап Кубку територіальних громад Харківської області з армрестлінгу 2021 у Чугуївський територіальній громаді за участю 50 осіб.

Теги