Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Курсанти Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ присягнули на вірність українському народові

Курсанти Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ присягнули на вірність українському народові

4 вересня в Харкові 61 курсант Інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України склав Військову присягу. Молоде поповнення СБУ зобов’язалось бути чесними та відданими Батьківщині.

Відкрив церемонію складання Військової присяги ректор НЮУ імені Ярослава Мудрого Анатолій Гетьман. У вступній промові він наголосив на значенні присяги для сумлінного, самовідданого служіння Українському народові та відзначив, що Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України готує фахівців-юристів вищого ґатунку. Курсанти беруть активну участь не тільки в університетських, а й у загальноміських та міжвузівських заходах.

В урочистому привітанні до курсантів заступник Голови Служби безпеки України полковник Олександр Якушев наголосив, що майбутні офіцери Служби безпеки України мають бути завжди вірні і віддані справі захисту нашого народу, нашої суверенної Української держави, неуклінно виконувати свій службовий обов’язок, а також побажав успіхів в навчанні та військовій службі. 

Під час заходу майбутні офіцери підтримали всеукраїнську акцію пам’яті «Сонях». Вони виготовили символ мужності українських воїнів та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Завершився ритуал складання Військової присяги на вірність Українському народові урочистим виконанням гімну інституту.

Теги