Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На мосту через Сіверський Донець виконують роботи з влаштування монолітної залізобетонної плити

На мосту через Сіверський Донець виконують роботи з влаштування монолітної залізобетонної плити

Роботи на дорозі «Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка» відбуваються у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що на мосту через р. Сіверський Донець дороги Р-78 км 41+005 виконуються підготовчі роботи з влаштування монолітної залізобетонної плити лівої частини проїзду.

Роботи на цьому об’єкті розпочали у квітні.

«Спочатку виконали роботи з демонтажу мостового полотна правої частини проїзду. Далі заармували та забетонували плиту, встановили опалубку тротуарів, виконали роботи з влаштування деформаційних швів, перильного та бар’єрного огородження, а також зробили двошарове асфальтобетонне покриття» - зазначили в САД.

Нині демонтували мостове полотно лівої частини мосту та виконують підготовчі роботи з влаштування монолітної залізобетонної плити лівої частини проїзду. Також мостовики продовжують ремонт прогонових будов.

Нагадаємо, рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі за допомогою світлофора. Мостовики планують надати комфортний проїзд наприкінці 2021 року.

Довідка. Міст розташований поблизу с. Задонецьке через р. Сіверський Донець на автомобільній дорозі Р-78 км 41+005. Довжина мосту становить 269,6 погонних метрів, його побудували у 1961 році, але з того часу капітально не ремонтували.