Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

32 харчоблоки буде оновлено у школах Харківської області до кінця року

32 харчоблоки буде оновлено у школах Харківської області до кінця року

У межах проєкту Першої леді закупили нове обладнання в харчоблоки, відремонтували вентиляцію, провели ремонти в їдальнях Дергачівського ліцею та у школі села Березівка (Пісочинська ТГ).

Про це повідомив заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха. 

«Вкладаючи кошти в модернізацію та оснащення шкільних їдалень та сучасних харчоблоків, ми забезпечуємо наших дітей якісним харчуванням», - зазначив Роман Семенуха.

Також до 1 вересня планується завершення капітальних ремонтів харчоблоків у 9 закладах загальної середньої освіти в п’яти громадах: Височанській, Балаклійській, Вільхівській, Дергачівській, Наталинській. 

За інформацією заступника голови Харківської облдержадміністрації, найближчим часом коштом освітньої субвенції в школи Нововодолазької, Циркунівської територіальних громад та в 17 шкіл Харкова придбають сучасне обладнання для харчоблоків: електричні плити, духові та жаровні шафи, м’ясорубки, холодильне обладнання, електросковорідки, ванни для миття посуду та інше.

«З 1 вересня і до січня 2022 року розпочинається впровадження нового шкільного меню. Це стане запорукою збалансованого, здорового та корисного харчування дітей Харківщини», - додав Роман Семенуха.