Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Максим Крипак та Олена Федота - срібні призери Паралімпіади

Максим Крипак та Олена Федота - срібні призери Паралімпіади

25 серпня харківські спортсмени поповнили медальну скриньку України ще двома нагородами ХVI літніх Паралімпійських ігор.

За інформацією Управління у справах молоді та спорту ОДА, мультимедаліст Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро харківський плавець Максим Крипак відзначився нагородою вже на старті своїх змагань у Токіо. На дистанції 50м вільним стилем в категорії S10 він фінішував другим з результатом 23.33 сек. Від британця Рована Крозерса, якій став чемпіоном, харків'янин відстав на 0.12 сек.

Нагадаємо, на Паралімпіаді - 2016 Максим здобув 5 золотих та 3 срібні медалі.

У фехтуванні на візках харків'янка Олена Федота в індивідуальній жіночій шаблі в категорії В здолала сім суперниць та вийшла до фіналу, де схрестила шаблю з представницею Китаю Шумей Тан. Фехтувальниці зустрічалися між собою у кваліфікаційному раунді. Тоді перемога була за українкою, але бій за «золото» Паралімпіади закінчився з рахунком 15:7 на користь китаянки. Таким чином, Олена Федота стала срібною призеркою.

26 серпня Олена змагатиметься за медалі в фехтуванні на шпазі, першою її суперницею в попередньому раунді знову стане Шумей Тан, повідомляють в Управлінні.

Теги