Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники Харківщини беруть участь у всеукраїнському фестивалі туристичних маршрутів

Представники Харківщини беруть участь у всеукраїнському фестивалі туристичних маршрутів

З 22 по 24 серпня область презентує свою туристичну привабливість для усієї України та гостей з-за кордону у столичному музеї просто неба «Пирогів», де проходить фестиваль «Мандруй Україною».

Фестиваль присвячено 30-річчю Незалежності України. У його відкритті взяли участь Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів та голова Комітету з гуманітарної політики Верховної Ради Євгенія Кравчук.

Захід покликаний висвітлити туристичний, культурний та гастрономічний потенціали регіонів України.

За сприяння Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації фахівці ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» та КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв» презентуватимуть на великій всеукраїнській фестивальній платформі майстер-класи з традиційних ремесел, інтерактивні ігрові програми, ярмарки, виставки народно-художніх промислів.

Для Харківщини фестиваль «Мандруй Україною» - це не тільки свято, що напередодні Дня Незалежності об’єднує усі куточки держави, це й унікальна можливість репрезентувати Слобожанщину як туристичну перлину України.