Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше з вами завдання – дати сьогодні старт новому відліку часу. Олександр Скакун

Наше з вами завдання – дати сьогодні старт новому відліку часу. Олександр Скакун

Т.в.о. голови Харківської ОДА звернувся до депутатів Харківської обласної ради під час позачергової сесії 19 серпня.

«Сьогодення нам диктує нові завдання. Ми на порозі політичного іспиту, і це очевидний факт. Наразі ми знаємо, що складає повноваження голова обласної ради, призначений т.в.о. голови Харківської ОДА, маємо тільки в.о. міського голови. Таким чином політична ситуація саме сьогодні у нашій прифронтовій області, як і у 2014 році, не є стабільною. Як офіцер СБУ, я хочу звернути вашу увагу на те, що це дуже небезпечні чинники для можливої дестабілізації ситуації в регіоні і особливо - під час гібридної війни з Російською Федерацією», - зазначив Олександр Скакун.

Він зауважив, що обрання нового голови Харківської обласної ради стане одним з чинників стабілізації на території Харківщини.

«Я впевнений, що криза сьогодення - це маленька мить у житті області. Наше з вами завдання – дати сьогодні старт новому відліку часу. Я впевнений, що з цієї зали ми сьогодні вийдемо, обравши нового голову Харківської обласної ради. Хто це буде - це буде ваше рішення. Але це повинно статись заради стабільного, нормального життя нашої Харківської області»,  - сказав Олександр Скакун.