Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває реконструкція спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел» у Балаклії

Триває реконструкція спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел» у Балаклії

Реалізація проєкту стала можлива завдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Наразі на спортивному об’єкті проведено демонтаж старого перекриття й вікон та проводиться перепланування приміщень і підсилення конструкцій будівлі.

За словами начальника управління організації будівництва Департаменту капітального будівництва Харківської ОДА Дмитра Руссу, відновлювальні роботи тривають згідно зі встановленим графіком.

Головний інженер будівельної підрядної організації Сергій Базелєєв зазначає, що наразі на об’єкті працюють близько 40 фахівців, з початку тижня до них долучаться робітники субпідрядних організацій, які будуть виконувати роботи з відновлення інженерних мереж.

«Наразі триває цегляне укладання перетинок, утеплення цоколя та підвальної частини, почалися роботи щодо прибудови ліфтової шахти. Готуємося до монтажу металоконструкцій та в кінці місяця плануємо починати монтаж вікон, вітражів та фасадні роботи», - розповів Сергій Базелєєв.

Як зазначив директор спортивного комплексу «Вимпел» Ростислав Кравчук, жителі Балаклії чекають на відновлення басейну вже понад 10 років. За його словами, після реконструкції в басейні зможуть займатися як дорослі, так і діти, а також люди з інвалідністю.

Сама чаша басейну, як зазначає Сергій Базелєєв, буде виконана із сучасних матеріалів.

«Басейн не буде облицьовуватися плиткою, там буде застосовано сучасну мембрану – простий у використанні та  довговічний матеріал» - відзначив головний інженер .

Також у приміщені оновленого спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел» буде розміщено спортивну залу (баскетбольний майданчик), ринг для боксу й інші приміщення для розміщення спортивних секцій.