Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині зустріли учасницю Олімпіади в Токіо легкоатлетку Марину Килипко

На Харківщині зустріли учасницю Олімпіади в Токіо легкоатлетку Марину Килипко

9 серпня спортсменку зустрічали начальник Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА Костянтин Ананченко, тренер спортсменки, представники спортивної спільноти та друзі.

За словами Марини Килипко, яка тільки-но повернулася до Харківщини з Олімпійських ігор - 2020 у Токіо, де посіла 5 місце у стрибках з жердиною, спочатку вона поїхала до рідної Нової Водолаги.

«Спочатку я приїхала додому, мене забрали батьки. Вони живуть у Новій Водолазі, і я сама звідки, там мене всі зустріли з плакатами, фото, всі мене дуже підтримували. Нарешті я вдома», - сказала Марина Килипко.

Тренер спортсменки Віктор Шевцов, який також зустрічав Марину, впевнений, що його підопічна на Олімпійських іграх показала хороший результат.

«Вона молодчина – достойна представила Харківщину. Показала дуже хороший результат - 5 місце. Ми разом до цього наполегливо йшли: тренувались, працювали», - сказав Віктор Шевцов.

Щодо планів на майбутнє Марина Килипко зазначила: буде готуватись до наступної Олімпіади.

«Це найголовніший старт, до якого готуєшся повний цикл від початку і до кінця», - розповіла легкоатлетка.

Костянтин Ананченко зазначив, що харківські спортсмени вибороли для України 3 медалі на Олімпійських іграх - 2020 у Токіо.

«Загалом у заліку олімпійців з Харківщини - 3 медалі: «бронза» з тенісу Еліни Світоліної, 2 «бронзи із синхронного плавання: загальнокомандна та дует», - нагадав Костянтин Ананченко.

Він також відзначив, що 11 серпня Харківщина зустрічатиме збірну із синхронного плавання, яка складається виключно з харківських спортсменок, котрі повертаються після Олімпійських ігор у Токіо - 2020.   

«11 серпня біля спортивного комплексу «Локомотив» ми зустрічатимемо наших «русалоньок». Запрошуємо всіх охочих!», - закликав Костянтин Ананченко.