Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Антон Деньгуб ознайомився з роботою центрів масової вакцинації в Ізюмському районі

Антон Деньгуб ознайомився з роботою центрів масової вакцинації в Ізюмському районі

8 серпня за дорученням голови Харківської ОДА Айни Тимчук її заступник відвідав центри вакцинації у Боровій, Ізюмі та Балаклії.

«Ми розуміємо, що восени на нас може чекати нова хвиля захворюваності на COVID-19. Поки в нас ще є час, маємо зробити все, щоб попередити її. Створюємо для цього всі умови. В області працюють понад 150 пунктів щеплення, 23 центри масової вакцинації. Зараз акцент робимо також на вакцинації організованих колективів: мобільні бригади виїжджають на підприємства для проведення щеплень на місці. Вакцинами ми забезпечені у повному обсязі. Держава створює всі умови. Важливо, щоб кожен зрозумів необхідність вакцинації – та скористався можливістю захистити себе і своїх близьких», - наголосив Антон Деньгуб.

Центри вакцинації в Ізюмському районі працюють щоденно, з 9.00 до 18.00, за адресами:

м. Ізюм, вул. Покровська, 34 (099 390 40 07), запис;

м. Барвінкове, вул. Незалежності, 20 (057 574 12 04), запис;

смт Борова, вул. Миру, 34 (057 596 12 53), запис;

За інформацією голови Ізюмської РДА Степана Масельського, наразі в районі зроблено понад 15 тисяч щеплень. Щодня в районі вакцинуються 600-700 осіб.

Антон Деньгуб наголосив на необхідності активізувати в районі роз’яснювальну роботи серед населення щодо необхідності та безпечності вакцинації. А також щодо всіх можливостей отримання щеплення – у центрах вакцинації, пунктах щеплення або на робочому місці.