Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На другій половині моста дороги Харків – Щербаківка влаштовують монолітну залізобетонну плиту

На другій половині моста дороги Харків – Щербаківка влаштовують монолітну залізобетонну плиту

Реконструкцію шляхопроводу на дорозі М-20 (на м. Бєлгород) км 12+100 проводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що вже зроблено демонтаж мостового полотна, а також проведено ремонт правого проїзду.

«Виконано заміну мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, влаштуванням двох шарів асфальтобетонного покриття. Крім того, встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовується водовідведення. Виконано роботи з перевлаштування підферменників», - зазначили в САД у Харківській області.

Наразі роботи здійснюють на другій половині споруди. Виконані роботи з перевлаштування підферменників. Також влаштовують монолітну залізобетонну плиту та продовжують роботи з ремонту опор та прогонових будов.

Рух автотранспорту здійснюється відновленою смугою.

Дорожники планують закінчити роботи до кінця 2021 року.

Довідка. Міст розташовується на автомобільній дорозі М-20 поблизу екопарку. Довжина шляхопроводу становить 61,7 погонних метрів, рік побудови 1968 - і з того часу капітально не ремонтувався.