Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 серпня у фан-зоні - пряма трансляція з Токіо виступів харківської легкоатлетки та синхроністок

2 серпня у фан-зоні - пряма трансляція з Токіо виступів харківської легкоатлетки та синхроністок

О 13:20 за київським часом почнуться кваліфікаційні змагання у секторі стрибків з жердиною, де виступатиме Марина Килипко, а о 13:30 - змагання з синхронного плавання.

«Спортсменки змагатимуться в кваліфікації довільної програми дуетів. Україну представлятимуть харків’янки Марта Федіна та Анастасія Савчук. Українки стартують під номером 20. Усього виступатимуть 22 дуети зі всього світу», - розповідають в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

Олімпійські медалі в синхронному плаванні будуть розіграні за сумою довільної та технічної програми. Фінал довільної програми дуетів відбудеться 4 серпня, а з технічною програмою синхроністки виступатимуть 3 серпня.

Також збірна України з синхронного плавання, яка повністю складається з харківських спортсменок, боротиметься за олімпійські медалі в групі.

Крім Марти Федіної та Анастасії Савчук, за вихід у фінал Олімпіади в стрибках з жердиною серед жінок сьогодні боротиметься харківська легкоатлетка Марина Килипко. Кваліфікаційні змагання у секторі стрибків з жердиною розпочнуться о 13:20 за київським часом.

Нагадаємо, фан-зона, створена за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської міської ради, розташовується на центральній сцені парку імені Горького.

Запрошуємо усіх приєднатися до фан-зони та разом вболівати за олімпійців Харківщини!

Теги