Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учасники АТО/ООС з Харківщини проходитимуть реабілітацію в Чорногорії

Учасники АТО/ООС з Харківщини проходитимуть реабілітацію в Чорногорії

29 липня перша делегація відправилась на відпочинок до Будви.

Реабілітація наших військовослужбовців стала можлива завдяки проєкту Почесного консульства Чорногорії в місті Харкові, в межах якого організовуються поїздки учасників АТО/ООС з Харківської області до Чорногорії з метою відпочинку та психологічної реабілітації.

Запровадження проєкту в області стало результатом зустрічі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Антона Деньгуба з Почесною консулкою Чорногорії в місті Харкові Ольгою Олексієнко.

«На початку червня в межах проведеної зустрічі наша сторона запропонувала реалізацію проєкту психологічної реабілітації для учасників АТО/ООС Харківської області. Ми з шаною ставимося до ветеранів та в знак нашої поваги організували для них рекреаційну поїздку до Будви. Хочемо подякувати співробітникам Харківської ОДА і Харківської обласної спілки ветеранів АТО за оперативність і співпрацю і раді, що перша делегація ветеранів сьогодні відправилась до Будви», - зазначила Ольга Олексієнко.

Жити бійці будуть у місті Будва – центральній частині Адріатичного узбережжя країни. У програмі відпочинку - медичне обстеження, оздоровчі процедури, також передбачено зустріч з дипломатами Посольства України в Чорногорії.