Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові стартував молодіжний чемпіонат України з боксу

У Харкові стартував молодіжний чемпіонат України з боксу

Змагання проходять до 1 серпня у КДЮСШ ХТЗ. Участь у них беруть 217 боксерів зі всієї України.

Під час урочистої церемонії відкриття учасників чемпіонату від імені голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук привітав її заступник Роман Семенуха та зазначив, що для Харківщини - велика честь приймати змагання такого рівня, і побажав боксерам перемог та незламного духу.

Чемпіонат присвячений пам’яті видатного харківського тренера Бориса Андреєва, який виховав не одне покоління відомих харківських та українських боксерів.

«Він завжди виховував нас в дусі патріотизму, любові до людей, порядності, чесності. Тренер дав перепустку у життя багатьом своїм вихованцям», - поділився учень Бориса Андреєва, Заслужений тренер України, президент Федерації боксу Харківської області Леонід Задорожний.

Він зазначив, що на цьому чемпіонаті Харківщина представлена дуже сильною командою, та є сподівання, що ці спортсмени - майбутнє не тільки харківського, але й українського боксу, які в майбутньому представлять нашу країну на Олімпійських іграх.

Чемпіонат України з боксу серед молоді є одним з головних етапів формування та підготовки молодіжної збірної команди України, яка в жовтні цього року змагатиметься в Чорногорії за медалі чемпіонату Європи. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ОДА.

Теги